Website positionering

Een hoge positionering voor uw domein bij zo veel mogelijk zoekmachines verkrijgen is niet zo eenvoudig als men veelal denkt dat het is. Heeft u een idee van wat er nodig is voor het realiseren van een top 10 notering? Heeft u al nagedacht over de zoekwoorden waarmee u gevonden wil worden? Zoals u al merkt komt er een hoop onderzoek en analyse bij kijken. Iedere website moet voldoen aan veel regels. Voldoet uw site hier niet aan, dan zijn de beste plaatsen voor uw concurrent!


Wat is zoekmachine optimalisatie?

Een website kent twee soorten bezoekers: 1. de mens die via een zoekmachine of link op uw website belandt en de de spider/crawler, een programma van een zoekmachine die uw website bezoekt en uw pagina's doorloopt om deze te kunnen indexeren in de zoekmachines. Voor beide bezoekers geldt dat uw website moet voldoen aan een aantal voorwaarden, dit noemen we als verzamelnaam SEO. Houdt u zich niet aan deze voorwaarden, dan kan het zijn dat uw website slecht of zelfs niet gevonden wordt. In deze gratis online SEO en webdesign gids leggen wij uit hoe dat goed te doen. Volg daarvoor de navigatie aan de linkerkant van de pagina´s.


Niet gevonden in de zoekmachines en nu?

U bent niet de enige met dit probleem, vele website-eigenaren kennen dit. Men bouwt een website, biedt deze aan bij Google en verwacht dat deze binnen een paar weken ergens op de eerste vijf pagina's staat. Maar weet u iets van SEO (Search Engine Optimization) of in het gewoon Nederlands "zoek machine optimalisatie"? Bent u bekend met de term "SEM" (Search Engine Marketing)? Weet u precies wat 'inbound links' zijn, sleutelwoorden (keywords), metatags, zegt u dat iets? De betekenis van deze termen zijn van vitaal belang om uw website enige betekenis te geven om mee te kunnen gaan in de steeds groeiende concurrerende SEO en SEM omgeving.


Positionering websites via SEO optimalisatie

Momenteel zijn wij bezig met het SEO optimaliseren van verschillende websites welke binnen de grenzen van onze business unit uitgevoerd wordt. Bij dit bedrijf worden mensen die op zoek zijn naar mooie juewelen fantastisch geholpen. Neemt u zelf ook gerust een kijkje op deze mooie website.