Prijslijst

Heeft u nog vragen over onderstaande prijzen? Gebruik ons contactformulier.


Website

Een complete website op maat gemaakt voor slechts € 549,- ex BTW. Zelf teksten en foto's beheren, een contactformulier en een op uw wensen afgestemd ontwerp. Heeft u al voorbeelden dan levert u deze eenvoudig via e-mail aan en we gaan in een (gratis) gesprek afstemmen wat al uw wensen zijn.


Domeinnaam

Prijs per jaar bij contractperiode van:      1 jaar
.nl Nederland   € 8,99
.eu Europese Unie   € 9,99
.com Commercieel   € 10,99
.net Commercieel   € 10,99
.info Informatief   € 10,99
.nu Niue   € 39,99
.be België   € 7,99
.de Duitsland   € 15,99


Neem voor andere extensies contact op via info@vanoorts.nl. Wij factureren de gehele contractperiode vooraf. Voor bijvoorbeeld een .nl domeinnaamregistratie voor de periode van 5 jaar wordt 5 x € 5,99 = € 29,95 exclusief BTW vooraf in rekening gebracht. Eénvoudig uw geparkeerde domeinnamen doorlinken naar uw favoriete domeinnaam? Dat kan met een redirect. Het parkeren van een domein kost hetzelfde als een redirect.


Webhosting

  Klein Middel Groot Mega
Prijs per maand € 4,99 € 9,99 € 14,99 € 19,99
Website ruimte 1GB
2GB 4GB 6GB
Dataverkeer 5GB 10GB 20GB 40GB
MySQL databases 1 2 4 8
Geheugengebruik 64mb 128mb 256mb 512mb
PHP ja ja ja ja
Huur CMS inbegrepen    ja ja ja ja
Subdomeinen onbeperkt onbeperkt onbeperkt onbeperkt
Aantal mailboxen 5 10 50 60
E-mail POP3 ja ja ja ja
E-mail IMAP ja ja ja ja
Webmail nee ja ja ja
Productbeheer nee nee ja ja
Product-import nee nee nee ja
Winkelmand nee nee nee nee
Betaalsysteem nee nee nee nee
Orderbeheer nee nee nee nee
Helpdesk gratis gratis gratis gratis


Facturatie webhosting is jaarlijks.

Voordelen van webhosting bij Van Oort's zijn:
- Voldoende webruimte en mogelijkheid om te e-mailen onder uw domeinnaam
- Gehost op de meest geavanceerde servers in een goed beveiligd datacenter
- Snelle en persoonlijke service via gratis helpdesk


Enterprise webhosting

  Standaard Extra Ultra
Prijs per maand € 14,99 € 24,99 € 44,99
Website ruimte 2GB 4GB 10GB
Dataverkeer 50GB 100GB 250GB
Backups per dag 2 2 8
Geheugengebruik 1GB 2GB 4GB
PHP ja ja ja
Huur CMS inbegrepen    ja ja ja
Subdomeinen onbeperkt onbeperkt onbeperkt
Aantal mailboxen 5 10 onbeperkt
E-mail POP3 ja ja ja
E-mail IMAP ja ja ja
Webmail ja ja ja
OTAP ja ja ja
Beschikbaarheid 24/5 24/7 24/7
Responstijd 8 uur 4 uur 2 uur
Helpdesk gratis gratis gratis


Facturatie webhosting is jaarlijks.

Voordelen van Enterprise webhosting bij Van Oort's zijn:
- Voldoende webruimte en mogelijkheid om te e-mailen onder uw domeinnaam
- Gehost op de meest geavanceerde servers in een goed beveiligd datacenter
- Securix beveiliging voor maximale veiligheid
- Website altijd snel en goed bereikbaar
- Snelle en persoonlijke service via gratis helpdesk
- OTAP straat aanwezig voor snelle en stabiele ontwikkelingsmogelijkheden


SpamExperts advanced spamfiltering

Wij bieden een geavanceerd spamfilter aan welke extern beheerd wordt door de organisatie SpamExperts. Met behulp van dit geavanceerde filter zorgen wij voor een 99% kans op aankomen van e-mails die u verstuurt. Zo kunt u bijvoorbeeld met een gerust hart e-mail naar het buitenland sturen, iets wat vroeger nog weleens voor problemen zorgde. Voor slechts 19 euro per jaar bent u voorzien van deze unieke oplossing voor e-mail.


E-mail nieuwsbrief

Een E-mail nieuwsbrief is een wat éénvoudiger versie van uw website die verstuurd wordt via email. Dit systeem vormt een erg effectieve en voordelige manier om uw complete doelgroep te bereiken. Een HTML-Email is wat beperkter dan een website. Bewegende onderdelen zijn helaas niet mogelijk. Zoals u kent van bijvoorbeeld een poster of flyer gaat het bij een nieuwsbrief om beknopte informatie. Deze leidt vervolgens tot een bezoek aan uw website. Ontwerp en support totaal slechts: € 59,-


Logo ontwerp

Heeft uw bedrijf nog geen logo of huisstijl dan kunt u deze bij ons bestellen. Een professioneel logo-ontwerp kost slechts € 90,- en de huisstijl of bijbehorende website wordt in de door u gekozen kleuren opgeleverd.


Domeinnaam redirect

Heeft u een redirect of domeinparking nodig van een bepaalde domeinnaam naar bijvoorbeeld uw hoofddomein? Wij stellen deze snel voor u in. Abonnementskosten zijn € 15,- per domein per jaar.


SSL

SSL wordt door miljoenen websites gebruikt voor de beveiliging van de internetverbinding, zoals online aankopen, financiële transacties of het versturen van persoonsgegevens. Hierdoor zal alle informatie tijdens het transport vertrouwelijk blijven en niet leesbaar zijn door derden.

SSL mini:
Levertijd: 1 werkdag
Type: SSL-mini
Prijs: € 26,- per jaar

SSL klein met domein validatie:
Levertijd: 1 werkdag
Type: SSL-klein
Prijs: € 44,- per jaar

SSL middel met validatie domein- en bedrijfsgegevens:
Levertijd: 1 werkdag
Type: SSL-middel
Prijs : € 99,- per jaar

SSL groot met validatie domein- en bedrijfsgegevens en groene (Extended Validation) letters bovenin webbrowser, SSL balk voorbeelden:
Levertijd: 1 - 5 werkdagen
Type: SSL-groot
Prijs: € 204,- per jaar

Daarnaast hebben wij een installatie service. Aanvragen, installeren en testen doen wij voor éénmalig € 60,-. SSL is al toepasbaar vanaf Webhosting Klein. Onze SSL certificaten zijn managed. Dit houdt in dat wij het jaarlijks verlengen en dat wij verantwoordelijk zijn voor de correcte werking van het certificaat.


Toelichting

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner en one-stop-shop op het gebied van webdesign en webhosting? Uw website of losse webpagina 24 uur per dag en 7 dagen per week snel beschikbaar? U wilt een site bouwen met ons? Gefeliciteerd, deze partner heeft u zojuist gevonden! Wij zijn al tientallen jaren bezig met techniek en stonden aan de wieg van de digitale revolutie. Behaal nu die bedrijfsresultaten waarvan u als ondernemer al tijden droomde door gebruik te maken van onze professionele diensten op het gebied van software en webdesign. Gebruik het contactformulier om direct een afspraak te maken met Van Oort's in Apeldoorn. Het op maken van een offerte is snel gebeurd en biedt meteen inzicht in de (lage) kosten. Zelfs een website gratis maken behoort tot de mogelijkheden, maar ook daarover zult u even contact met ons op moeten nemen. Wij geven inzicht in de kosten voor het bouwen van functionaliteit en de uitrol van websites. Domeinen kunt u eenvoudig bij ons registreren waarna wij vervolgens als webdesignbureau uw mailadressen op professionele wijze instellen en beheren. Zo ziet u dat wij meer zijn dan een webdesign bedrijf.


Opzeggen

Een dienst wordt automatisch aan het einde van de contractperiode met dezelfde periode verlengd met uitzondering van proefpakketten. Opzeggingen dienen uiterlijk tot 1 maand voor het eind van de contractperiode bij Van Oort's binnen te zijn. U geeft een opzegging eenvoudig online of via e-mail aan ons door.

* Alle prijzen en specificaties op de website zijn ex BTW en onder voorbehoud.