Integratie Easyflex op Eminent Groep

Eminent Groep

De website van Eminent Groep is overzichtelijk en eenvoudig, waardoor navigatie door de website voor zichzelf spreekt. Eminent Groep richt zich op de koppeling van kandidaten op MBO, HBO en WO niveau aan opdrachtgevers. Voor opdrachtgevers is het mogelijk vacatures op de website te laten plaatsen. Kandidaten kunnen vervolgens advertenties selecteren op basis van hun interesses en geprefereerde werkgebied. Via de website kan er meteen gesolliciteerd worden naar een aansprekende functie.

De website van Eminent Groep is ontwikkeld met behulp van de zogenaamde ‘Agile-softwareontwikkeling’. Agile betekent letterlijk behendig of lenig en in de ICT wordt met deze term verwezen naar de ontwikkeling van software in korte, overzichtelijke periodes, ook wel iteraties genoemd. De Agile-softwareontwikkeling kan in een aantal verschillende aanpakken worden onderverdeeld. Voor de website van de Eminent Groep is gebruik gemaakt van Scrum. De Scrum methode is erg geliefd doordat deze eenvoudig, snel en efficiënt werkt. Het project worden onderverdeeld in een aantal onderdelen die dan per onderdeel en in teamverband worden ontwikkeld. Aan het einde van iedere iteratie wordt er een deel van het uiteindelijke product opgeleverd. Het hoogtepunt van de Eminent Groep website is het gebruik van de EasyFlex API (Application Programming Interface). Met behulp van deze API is er een compleet vacature- en personeelssysteem in de Eminent Groep website geïntegreerd. Dit systeem maakt het mogelijk dat medewerkers en uitzendkrachten via automatische systemen belangrijke data van de Eminent Groep ontvangen. Kortom: door de efficiënte ontwikkeling en integratie van goede software is deze website geworden wat hij is: functioneel!

Wilt u ook een website die helemaal voldoet aan uw eisen en wensen? Van Oort’s webdesign denkt graag met u mee en ontwerpt uw website voor slechts €549,- exclusief BTW. Uiteraard zijn al uw eigen ideeën en voorbeelden van harte welkom! 


Easyflex functionele en technische integratie

Met de integratie van de EasyFlex API hebben wij weer een succesvol project afgerond. In verschillende settings is gebruik gemaakt van PHP en mySQL in combinatie met de API van EasyFlex. Met behulp van deze API is een compleet personeels- en vacature-systeem online gebracht in slechts enkele dagen tijd. Dit systeem draait tot op de dag van vandaag in volle gang en zorgt er voor dat flexwerkers, medewerkers en uitzendkrachten via automatische systemen data ontvangen.